Nyheter

2014

ÅRSMÖTE 31/10!

Det är dags för årsmöte och val av ny styrelse. Gör din röst hörd och engagera dig! Om KAST ska finnas kvar behöver vi en styrelse. Mötet hålls i Dramahuset på Linnégatan 1/Esplanaden 2.

 

INTRODUKTIONSTRÄFF 16/9!

Varmt välkommen till vår introduktionsträff den 16/9 i Dramahuset på Linnégatan 1! Det utlovas kakor, improvisationslek och en gnutta mer utförlig info om KAST i allmänhet. Varmt välkommen!

 

KAST PÅ VÄLKOMSTMÄSSAN

KAST kommer ha ett bord på Välkomstmässan den 10 september mellan ca 10:00 och 14:00 i Kalmar Sportcenter. Varmt välkomna till vårat hörn, leta efter orange!

 

KAST PÅ KARMADAGEN

KAST ställer ut på KARMA-dagen. Kom och träffa folk ur ensemblen och ställ frågor om allehanda! 5/3 mellan 10 och 15 i Kalmar sportcenter. Leta efter orange!

 

KOSTYMÖR, SCENOGRAF OCH BAND

KAST är på jakt efter kostymörer, scenografer och bandmedlemmar, så om du är intresserad, hör av dig till kast@lnu.se!

 

AUDITION

Nu är det dags för audition inför årets spex! Om du är intresserad av att vara med är du varmt välommen den 2/2 klockan 14:00! Audition hålls i Dramahuset på Linnégatan 1.

Om du har frågor rörande audition, spex, Kast eller eventuell sponsring är du välkommen att maila kast@lnu.se

 

 

2013

SJU SORTES JUL

Lördag den 14/12 klockan 19:00 går julföreställningen av stapeln. Mycket skratt och härlig julstämning utlovas!

Biljetter kan bokas via mail: kast@lnu.se eller på Linnéstudenternas expedition. Alla biljetter betalas i dörren och det går även att köpa på plats om man inte hunnit boka. Priset är 30 kr för studenter och 50 kr för andra.

 

AUDITION

På Lördag håller vi i Kast AUDITION inför vår julföreställning! Om du vill stå på scen då är detta din chans, vi har gott om roller som ska fyllas.

När: Lördag 26/10 klockan 15:00
Var: Dramahuset på Linnégatan 1

Ta med ditt bästa teatersinne och en låt som du kan sjunga. Det spelar ingen roll om du är medlem eller inte - alla får komma på audition. Ingen föranmälan krävs - frågor skickas till kast@lnu.se

Välkommen!

 

JULFÖRESTÄLLNING

Manus, lokal och diverse förarbete för vår kommande julföreställning är på G. Om du är intresserad av att ha ett finger med i spelet, släng iväg ett mail!

 

INTRODUKTIONSMÖTE

Torsdagen den 12/9, klockan hade vi ett introduktionsmöte för intresserade medlemmar! Om du missade det, men fortfarande vill vara med, så hör av dig till kast@lnu.se eller dyk upp vid Dramahuset torsdagar klockan 18.

 spexreklam2013-klar.jpg

 

MUSIKER SÖKES

Vill du vara med och spela i vårt band? Efter ett års uppbehåll ska nu ett nytt Kastband sammansättas! Välkommen och sök in!
Kontakta kast@lnu.se
Det går även bra att använda kontaktformuläret nedan

 

Visst vill väl du vara med i årets studentspex? 

Vill Du stå på scen? Dansa? Spela i band? Marknadsföra? Sy? Bygga? Eller bara vara en del av produktionen och få minnen för livet? Nu söker KAST nya vänner och medlemmar till vårens spexproduktion!

Missa inte chansen att vara med!

 

Är du kanske intresserad av att fixa kläder, bygga scenografi, sminka, göra marknadsföring eller kanske arrangera härliga fester? Det finns plats för alla förlorade själar i Kast! 

[Contact form disabled - the email does not work and bounces.]